15.05.2012  

bilde
Inger Hansen

Jeg ble momentant helbredet

«I femten år var jeg plaget med akutt svimmelhet. Jeg kunne våkne om natta og senga surret rundt så jeg måtte holde meg fast. Ingenting hjalp, før jeg for en halvannet år siden fikk en salveduk fra menigheten. Jeg ble momentant helbredet», sier Inger.

Dette er nå halvannet år siden og jeg har ikke hatt snev av dette siden. Jeg husker den dagen, fortsetter hun, da hadde Valter lovt å kjøre meg til en kiropraktor på Rognan. Jeg hadde hørt at han kunne kurere slike plager. Da jeg kom til ham viste det seg at det var ingen hjelp å få. Han sa at det var vanskelig for ham å vite hva det var uten at han så meg under et anfall. Jeg sa at det var jo ikke mulig å komme seg til Rognan når alt danset rundt så kolossalt at jeg som oftest kastet opp.

Valter er eldstebror i Betania og på vei hjem sa han at menighetens lederskap kunne be for henne. Jeg takket ja, at vi ble enige om at pastoren og eldstebrødrene skulle salve og be over et lommetørkle som Valter skulle komme med til henne. Neste dag kom Valter med salveduken og jeg la den på kroppen, under klærne. Jeg bar den i flere dager, men etter at jeg fikk den kjente aldri mer til svimmelheten, sier Inger tydelig grepet.

Vi er på bønnemøte, og vi har nettopp bedt for flere som ønsket forbønn for sine plager. Da ble det for sterkt for Inger og hun sa; «jeg må bare få takke Jesus for hva han har gjort for meg». På spørsmål om vi fikk dele dette med våre lesere på nettet sa hun med en gang ja.

Det er nå snart ett år siden Inger døpte seg og gikk inn i menigheten, og hun er så takknemlig for å få være en del av menighetens fellesskap.