17.12.2010  

bilde

Jesus forvandlet mitt liv

Da jeg tok i mot Jesus som min frelser ble alt totalt forandret. Jeg fikk en veldig trang til å fortelle alle om Jesus. Det er vanskelig å forklare, men jeg var fullstendig oppslukt av Jesus, det var HAN alt handlet om. Venner, naboer og lærere fikk høre om det jeg hadde opplevd, ingen gikk fri, forteller Anna med et smil.

Fra den dagen har det viktigste for meg vært å følge Jesus. Han er større enn alle problemer og utfordringer jeg møter. Det betyr ikke at jeg seiler igjennom dem lettvint, eller at jeg alltid tar de beste valgene, men han tar meg igjennom dem, jeg er ikke alene. Det er i de tøffeste periodene i mitt liv jeg har hatt de sterkeste opplevelsene av hans nærvær og omsorg. Men jeg opplever også å bli utfordret.

Det var en slik utfordring som brakte meg til Norge, sier Anna. Hun kommer opprinnelig fra Uppsala i Sverige, men har bodd på Fauske siden 1994. men hun kom hit for første gang allerede i 1987. Anna forteller videre: Jeg gikk på bibelskole og vi skulle på teamtur. Jeg hadde bestemt meg for å reise til England. Men siste dagen før vi skulle dra sa læreren vår at vi skulle be konkret om ledelse og bekreftelse på hvor vi skulle dra. Der og da talte Jesus så sterkt til meg og sa; Nord-Norge! Hit kom jeg da, og jeg kjente at det var rett. Etter endt teamperiode reiste jeg tilbake til Sverige, men Fauske slapp ikke taket.

Senere traff jeg Arnt-Johan og etter at vi hadde giftet oss kjente vi begge en dragning til Nord-Norge og Fauske. Vi flyttet hit for 16 år siden og har ikke angret på det, sier Anna. Under denne tiden har de fått to gutter og de er alle aktivt med i Betania. Fortsatt er de til rik velsignelse. Og det beste av alt er at Anna har bevart sin begeistring for Jesus igjennom alle disse årene.