29.11.2014  

Toppbilde

Fredag var det Connect, etter en ukes pause. Mye sykdom er ute å går, men ikke alle lå i sengen. Vi spurte tre noen spørsmål om julen. Anna talte denne kvelden, så vi måtte ha hennes mening også.

bilde

Maria

Hva gleder du deg mest til jul?
Jeg gleder meg veldig til julefesten vi skal ha her på Connect, og alle julefilmene man kan se!

bilde

Andreas

Hva er det beste med julen?
Det beste er at man kan feire Jesu fødsel sammen med venner og familie. Også er det fint å kunne gi og få gaver.

bilde

Anna

Hva er bra med adventstida?
Det beste er nok det å glede seg til jul. Eller… Jeg gleder meg jo veldig i adventstiden også! All kosen, og det å vente til jul.

Anna var også kveldens taler på Connect. Hun fortalte og underviste oss om holdninger. Daniel sto fast på sin tro, uansett om «hele» verden vare i mot ham. «Vi skal ikke være som kameleonen, som skifter utseende for å kamuflere seg. Nei vi skal stå fast på det vi tror på, og ikke være redd for å står frem med troen på Jesus.»

Fredag 12.desember skal Connect arrangere julefest for ungdommene. Dette blir også siste samling før jul. Kom, og ta med deg noen! PS. det er helt gratis.

Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon