17.02.2014  

Toppbilde

«Jesus og menigheten betyr mye for meg, og jeg er glad for at jeg er frelst!» forteller Isac (16). Han er en positiv gutt som alltid er på plass når noe skjer på Betania. «Det gir meg kraft og energi å være nær Jesus og sammen med andre som tror på ham» sier han.

bilde

På spørsmål om hva som betyr aller mest av det han deltar på kommer det kontant: «Connect er det gleder jeg meg mest til. Det er ukas høydepunkt». Her ser vi Isac deltar i en av lekene på Connect. De siste ukene har de hatt «Mesternes Mester» der flere lag har konkurrert mot hverandre.

bilde

Ellers er han aktivt med i OneWay, som også spiller på Connect. Her er han sammen med broren Victor som spiller bass.

Bønnemøtene synes jeg også er veldig bra, fordi bønn og lovsang betyr mye for meg. Å få lov til å be for andre som trenger hjelp er veldig bra. Og så er det så bra når vi får bønnesvar, sier Isac med et smil. Ellers skjer det mye bra på møtene og spesielt bra synes jeg det er når ES-teamet kommer på besøk. Å høre hva Jesus har gjort i deres liv er veldig sterkt. De har vært på gata avhengig av narkotika og så har Jesus gitt dem et nytt liv. Jesus er bra!

Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon