24.01.2014 | av Bjørn Henrik Slotten  

Toppbilde

Når de unge har ungdomsmote hver fredag, er det mye som skjer! Denne kvelden var det Trude som hadde andakten, og det er en fryd å høre på både for unge og voksne. "Menneskefiskere" var temaet i dag, og det ble poengtert veldig bokstavelig. Vi ble også utfordret til å ta med oss en venn til neste ukes connect, og som trude sa. "Til slutt så blir vi så mange at vi må ha møte på stranda!

bilde

Fredagskvelden var også en stor begivenhet i det første runde av "Mesternes Mester" gikk av stabelen. Ungdommene fikk prøvd seg i flere forskjellige øvelser som Bjørn Henrik ledet. Etter tre konkurranser ble rosa lag med Maria, Linnea, Tobias, Victor, Åge og Anna stående som leder i konkurransen, tett fulgt av blått og hvitt lag på en delt andreplass.

bilde

Alle lagene slet med å få inn spikrene under intenst press fra sine lagkamerater.

bilde

Bjørn Henrik var "programleder", og sørget for at reglene ble fulgt og at det ble en gjennomført runde.

Neste uke ser vi fram til en ny kveld fullspekket med godsaker for både kropp og sjel.

Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon