12.01.2014  

Toppbilde

Sist sommer ble Bjørn Henrik åndsdøpt under en sommerleir. Søndag vitnet han om hva dette har betydd for ham. «Med en gang han la henda på meg, og ba for meg, begynte jeg å tale i tunger. Tungene har betydd mye for mitt eget åndsliv etterpå. Spesielt i bønn merker jeg stor forskjell» sa Bjørn Henrik.

bilde

Menigheten er akkurat nå inne i en bønneaksjon og Steinar talte denne søndagen om å han en overnaturlig tjeneste. Midt i talen bad han Bjørn Henrik om å fortelle hva han selv hadde opplevd. «Først og fremst har jeg blitt mer frimodig etterpå», begynte han. «Det har blitt letter å holde ut i bønn ettersom jeg også kan be i tunger. Dessuten er det blitt lettere å lese i Bibelen og det gir meg mer nå» sa han blant annet.

Bjørn Henrik fyller snart 14 år, men leder allerede lovsangen i menigheten.

Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon