14.12.2013  

Toppbilde

Fredag var det julegrøt og stor stemning da Connect hadde sin juleavslutning. Her skal vi gi noen glimt i fra kvelden. Det var selvfølgelig mandel i grøten og pakkelek, sang og mye gøy. Bjørn Henrik hadde også redigert en video med glimt fra høstens samlinger.

bilde

Det skjer mye under en Connectkveld og denne fredagen var ikke noe unntak. Først var det en samling oppe med sang, andakt og bønn. Filmen som ble vist kan du se på Facebooksiden til UNG i Betania [Klikk her]

bilde

Vi har en egen bønnekrukke. Her kan de som ønsker det skrive ned sine bønneemner på lapper og legge i krukka. Krukka er nå nesten helt full av lapper. Flere av de unge var også med å be for alle bønneemnene. Før vi ba var det mange som skrev ned nye bønneemner. Ansiktuttrykkene forteller at også unge mennesker kan bære på tunge ting inne i seg. Bare Gud vet hva som står på disse lappene for ingen leses opp, vi bare løfter de opp til Gud.

bilde

Vi er så takknemlige for at vi har OneWay. De tar ansvaret for en stor del av møtedelen på Connect. Under avslutningen ble de også takket for innsatsen. Fra ventre: Bjørn Henrik, Andreas, Lars, Tobias og Isac.

bilde

Det ble også alle lederne på Connect. Hver fredag stiller de opp for å gjøre sitt ytterste for at de unge skal ha det bra. De har også ansvaret for andakten og her har de vist stor kreativitet og innsats. Fra venstre: Kari Anne (også med i OneWay), Åge, Elisabet, Trude, Anna, Arnt Johan og Torill.

bilde

Til slutt må vi ta med en vits, eller en «kristenvits» som Andreas selv kalte den. Kåre skulle stå til konfirmasjon og hadde så vanskelig for å huske. Han greide ikke å huske hvor mange sønner Abraham hadde. Da sa presten: «Kåre dere har jo dyr hjemme på gården?». «Ja», sa Kåre «Vi har ei ku og to kalver». «Ja, da kan du kalle kua Abraham og de to kalvene Isak og Ismael, etter hans to sønner» sa presten. Kåre var tilfreds med det og dagen kom da han skulle ha overhøring. Presten spurte: «Nå Kåre, hvor mange sønner hadde Abraham?». «Tre» sa Kåre. Presten så forundret ut og sa «Tre?». «Ja, du skjønner Abraham kalva i natt».

Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon