21.10.2013  

Toppbilde

Forsamlingen lot seg begeistre av små og store sangere søndags kveld. Variert sang, der Familiekoret fremviste stor bredde i sangvalget. Ikke nok med det, men vi fikk høre flere av de unge dele sitt vitnesbyrd. Henriette var en av dem, hun fortalte om da Jesus hadde reddet henne fra å bli påkjørt.

bilde

Hun fortalte om den dagen da hun og (beste)mor var ute og gikk. «Vi gikk langs veien da jeg må ha kommet for langt ut i veien», fortalte hun, «plutselig kjente jeg at noen trykket meg bakover, det kunne ikke være mor for hun var ikke så nær meg. Samtidig kom en bil som kjørte forbi i full fart rett foran meg der jeg hadde stått. Jeg visste med en gang at Gud hadde passet på meg. Jesus har jo lovt å passe på oss og det gjør han. I Rom 4:21 står det: Han var fullt viss på at det Gud hadde lovt, det var han òg mektig til å gjøre. Vi kan stole på Gud»

bilde

Det ble sagt mye minneverdig denne kvelden og andre sa det med sang, slik som Elisabeth gjorde.

Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon