25.05.2013  

Toppbilde
Fra venstre: Andreas Jakobsen (11), Isac Antonsen (16), Tobias Høssung (13), Victor Antonsen (17) og Bjørn Henrik Slotten (13)

«Vi hadde lyst til å hjelpe de som ikke har noe å spille på» sier guttene i OneWay. «Vi er heldige som kan spille og synge med egne instrumenter, men ikke alle er så heldige som oss». De bestemte de seg derfor for å gjøre noe med det.

bilde

Under årets pinsestevne på Betania hadde de egen stand hvor de solgte håndlaget såpe. Stevnedeltakerne åpnet det både hjerte og lommeboka da de hørte dem fortelle om prosjektet sitt. I fattige land er det stor mangel på instrumenter. Mange ungdommer har lyst til å spille og lovsynge Jesus, men de har ingenting å spille på. Vi har det så godt i Norge. Når vi hadde lyst til å begynne å spille hjalp både foreldrene våre og menigheten oss med instrumenter. Slik er det ikke alle som har det sier de.

Støtter Jan Honningdals prosjekt

Det er nå over et år siden Jan Honningdal var her i menigheten og fortalte om at han ønsket å «fylle hele jorden med lovsang». Han reiser for Ungdom i oppdrag og har sett det store behovet for instrumenter mange steder i verden. Vi husker hvordan dette gjorde inntrykk på oss og vi har hatt lyst til å gjøre noe med det, forteller de.

bilde

OneWay startet opp for litt over et år siden og de har utviklet seg veldig. De er til stor berikelse for menigheten. De brenner for Jesus og ønsker å bruke sangen og musikken til å opphøye ham. (bilde: OneWay synger og vitner i Filadelfia Bodø en søndag)

Artikler Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus! Spesielt å få komme hit

Andakt Artikler Bønneskolen Intervjuer Podcast Nyheter Misjon