13.05.2013  

Toppbilde

Noe gikk galt etter at jeg ble operert for nyrestein, jeg begynte å blø så kraftig at jeg ble kritthvit og det begynte å prikke i fingrene mine. Jeg ble skikkelig redd da jeg så blod overalt. Men mamma ba om forbønn i menigheten og da skjedde det noe helt fantastisk! – sier Tobias (13).

bilde

Søndag vitnet han for første gang om den dramatiske opplevelsen på St. Olav hospital i Trondheim. Tobias har slitt med nyrestein i mange år og han har gått inn og ut av sykehuset. Nå hadde de funnet årsaken og han ble operert. Sammen med mamma Kari Anne så de frem til at han nå endelig skulle bli frisk.

Operasjonen så ut til å gå uten problemer. Etter noen dager skulle han få reise hjem. Men da de skulle ta drenet ut begynte han å blø kraftig fra nyra. Selv om de satte i gang med blodoverføring ble Tobias bare blekere og blekere. Kari Anne, som selv er sykepleier, så på kroppsspråket til leger og pleiere at dette var alvorlig. Spesialister ble tilkalt og det ble bestemt at han måtte hasteopereres. De greide ikke å stoppe blødningen. Kari Anne fikk vite at i verste fall måtte de kanskje fjerne hele nyra.

bilde

Samtidig som de forberedte operasjonen ringte mamma blant annet til pastoren sin, og fortalte at nå trengte de bønnehjelp. Steinar kontaktet de i menigheten han fikk tak i, og de ba om et guddommelig inngrep. «Selv om legene på sykehuset har vært helt fantastiske, så er det ikke alt de makter med. Men vi har en Gud som hjelper oss. Jeg husker at jeg var veldig redd, men samtidig kjente jeg meg så trygg» sier Kari Anne.

Blødningen stoppet!

Tobias ble lagt i narkose og så var det bare å vente. Plutselig kommer kirurgen ut til mamma med et lite smil rundt munnen. Hun kunne fortelle at de slapp å operere, blødningen hadde stoppet!

Jesus er så fantastisk, han hjalp meg da jeg trengte det som mest, sier Tobias.

Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon