15.04.2013  

Toppbilde

Andreas og familien flyttet til Fauske i fjor høst. Å flytte kan være vanskelig, men for Andreas ble det et vendepunkt. «Siden jeg kom hit har det skjedd så mye i livet mitt, nå gleder jeg meg til møtene», sier Andreas.

bilde

Andreas er en glad og utadvendt gutt. Sammen med resten av familien er han trofast med på det meste som skjer i menigheten. Han liker å spille og synge, og det tok ikke lang tid før han ble med i bandet OneWay. Flere av guttene er nå fast med og spiller på møtene. De leder i lovsang og vitnet frimodig, selv om mange av dem fortsatt er veldig unge. Andreas er den yngste og fyller 12 år til høsten.

Bilde: Munnspillet er blitt en trofast følgesvenn og denne vinteren har han utviklet seg enormt.

bilde

Jeg spør om hvordan det var å komme til et helt nytt sted? Litt uventet opplever jeg at han kjemper mot tårene og blir helt stille. Så sier han, «Tidligere ble jeg mobba for at jeg ville være en kristen, det var veldig vanskelig. Når jeg kom hit trodde jeg at jeg måtte tøffe meg, men jeg skjønte fort at det trengte jeg ikke gjøre. Jeg ble akseptert som jeg var, og det var veldig deilig. Det beste av alt var at jeg fikk så gode venner her på Betania. Jeg får gå på en kristen skole og være med i OneWay, og så har vi Connect. Det er så kult. Jeg gleder meg til å gå på møtene. Dessuten har vi bibelgruppe også».

Jeg har lært å ha Gud i hjerte, fortsetter han. Jeg merker at jeg har blitt mer frimodig, sterkere på en måte. Jeg har fått trening i å be høyt og vitne. Det er så bra at vi får lov til å være i møtene, det var ikke slik der jeg var før.

bilde

På møtet søndag vitnet han frimodig om at Jesus er med oss hver dag. Han forandrer seg ikke, og det er godt å vite.

Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon