25.03.2013  

Toppbilde

Selv om det er påskeferie ville de unge samles til bibelgruppe på Betania. Denne kvelden leste vi påskebudskapet, der Peter var i fokus. Bjørn Henrik er initiativtaker til denne gruppa og vi spurte han hvorfor han ivret for dette?

bilde

Det var flere av oss som gikk på Expect tidligere som savnet den undervisningen vi hadde her. Da lærte vi mange forskjellige emner ut i fra Bibelen, om ulike spørsmål som vi lærte mye av. Når vi la om til Connect ble opplegget annerledes, derfor ønsket vi å ha en slik bibelgruppe i tillegg. Her synger vi lovsanger, ber og studerer Guds ord sammen, forteller Bjørn Henrik

bilde

Hva var tema i dag?

I dag snakket vi om Peter og hvordan han opplevde den påska da Jesus døde. Selv om dette er lenge siden kan vi lære noe av det i dag også. Steinar fortalte om at det er viktig å være på de rette stedene, og unngå steder som Jesus advarer oss mot å være på. Han ville ikke at Peter skulle følge etter ham når han ble tatt til fange, men han hørte ikke etter. Det ble farlig for ham og til slutt fornektet han at han kjente Jesus. Vi snakket også om samvittigheten vår. Steinar sammenlignet samvittigheten med en trekant inne i hjertet vårt. Når vi gjør gale ting begynner den å snurre rundt og de spisse kantene gjør at det gjør vondt inne i hjertet vårt. Men om vi overser denne smerten vil spissene slites ned og samvittigheten blir dårligere. Peter bevarte sitt hjerte ved at han angret det han gjorde og fikk tilgivelse. Det er det viktig at vi gjør også. (Dette bildet er tatt forrige mandag med mobilkamera)

Hvordan er det å være ung i Betania?

Det er veldig bra. Det har skjedd mye i det siste, spesielt med tanke på at vi har OneWay, som er bandet vårt. Det gjør at Connect blir mye bedre. Vi har blitt en større ungdomsgjeng og vi samles også på møtene søndags kveld. At vi nå har fått i gang denne bibelgruppa gjør at vi blir sterkere i Guds og at vi også får trent i å be høyt. Det er fint at alle er med å be etter tur. Vi håper at vi blir enda flere etter hvert, sier Bjørn Henrik.

Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon