03.02.2013  

Toppbilde

Betuels fot var helt skjev. «Den stod nesten 90 grader innover» forteller mamma. På et møte, midt under nattverden, løftet pastor Steinar henne opp og bad for henne og underet skjedde!

Jeg var veldig fortvilt og jeg gråt mye, forteller Hiwet. Når Betuel var 11 mnd gammel merket jeg at det ene beinet var veldig skjevt. Hun hadde problemer med å gå. Vi var både hos lege og fysioterapeut med henne. Men etter som tiden gikk ble jeg mer og mer bekymret.

Jeg tror at Gud kan gjøre alt, sier Hiwet, og jeg takker Gud hver dag for hva han gjorde. Det var et formiddagsmøte for ca ett år siden. Vi hadde nattverd og pastoren vår stod og forrettet nattverden. Plutselig kommer han nedover midtgangen og løfter Betuel opp. Alle kunne se hvor skjev foten var. Steinar bad for henne og jeg kjente hvordan hele menigheten var med. Jeg er så takknemlig for det, forteller Hiwet. Det gikk ikke lang før foten var helt rett!

For oss i menigheten er det skjønt å se Betuel løpe rundt sammen med de andre med to friske føtter.

Ved Hans sår har vi fått legedom

Sannelig, det var våre sykdommer* Han tok på Seg, det var våre smerter Han bar, mens vi regnet Ham som rammet, slått av Gud og gjort elendig. Men Han ble såret* for våre overtredelser, Han ble knust for våre misgjerninger. Straffen for at vi skulle få fred**, rammet Ham, og ved Hans sår har vi fått legedom. Jes 53:4f

Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon