15.09.2012  

Toppbilde

Fredag var det klart for «Bad taste» party på Connect og her fikk vi gode eksempler på hva de mente var dårlig smak. Det ble en kjempekveld med mye moro.

bilde

Denne høsten er Bibelen tema, og denne kvelden møtte vi Esra og Nehemja som ville være med å bygge opp igjen Jerusalem. Her ser vi Bjørn Henrik intervjue Nehemias. Han har reist tilbake i tid og skal skrive for bladet «Bibelen - Her og da» om det som skjer i Jerusalem 500 år f.kr. Nehemias forteller at arbeidet går fremover, men at det er så mange som vil ødelegge for dem. Derfor må de bygge med hammer i den ene hånda og sverd i den andre.

Esra ble også intervjuet og han kunne fortelle at han var så glad. De har nemlig fått ferdig lovboken, en bok journalisten kjenner igjen som Mosebøkene. Nå skulle han endelig få lese i fra denne for folket. «Å ja», sier journalisten, «dette har jeg lest om. Du skjønner i 2012 har vi den historien nedskrevet». Så leste han fra Esra 8.8-10 om hvordan folket gråt av glede da de hørte Guds ord.

bilde

Etter at vi hadde spist og hatt en lek var det tid for kåring av den mest fargerike kostymen, beste hatt, mest kreative, og verste gutte- og jenteantrekk. Det var også en gen klasse for verste antrekk for voksne. Og her er vinnerne.

Nå gleder vi oss til neste fredag!

Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon