11.05.2012  

Toppbilde
Fra venstre: Kari Anne, Tobias (trommer), Leikny, Kurt Remi, Bjørn Henrik og Isac

De startet å øve for to måneder siden og torsdag deltok de på møte for første gang. De ble med Steinar til Reipå hvor de frimodig deltok med sang og vitnesbyrd.

Agape

    Agape kaller de seg, og dette bandet har sitt utspring fra Expect. I spissen for dette står Kari Anne og Kurt Remi, som selv ønsker å bli brukt av Jesus. De begynte å øve sammen med fem gutter fra Expect, som ønsket å starte et "band". I tillegg til Tobias, Bjørn Henrik og Isac, er Lars og Victor med (De kunne ikke være med denne gangen). Tobias (13) er allerede en dreven trommis, mens de andre har begynt å spille etter at de startet Agape. De er utrolig hvor mye de har lært på denne korte tiden. I mangel av en bassist har Victor tatt den jobben, og han øver iherdig.

Den aller første sangen de valgte å synge ble et sterk vitnesbyrd om hva som ligger i deres hjerte: Jesus, her er jeg, send meg. Jesus, her er jeg, send meg. Jeg vil leve mitt liv i tjeneste for deg, Jesus, her er jeg, send meg.

bilde

Bjørn Henrik (12) leste fra Salme 42.2 og vitnet om hvor viktig det er å ta tid med Jesus. "Det er ikke alltid like enkelt når en opptatt av lekser og sånt. Men det er fint at vi kan be" sa han blant annet.

bilde

Tobias vitnet om da han for første gang ble skikkelig fylt med Den Hellige Ånd. Det var på et møte for tre uker siden. "Etter at en hadde bedd for meg i et kvarters tid følte jeg meg så tung i beina. Jeg gikk ned til mamma og satte meg på fanget, men jeg seg bare ned på gulvet og det var bare så herlig. Jesus er digg!"

bilde

Det ble et herlig møte og det var lett for Steinar å preke den kvelden. Agape hadde åpnet hjertene opp for Jesus.

Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon