29.03.2012  

Toppbilde
Fra venstre: Bjørn Henrik, Kurt Remi, Tobias, Isac og Lars

Hver onsdag samles en gjeng for å øve på Betania. Målet er å starte et band som kan spille på Expect, men også delta på møtene. I ett og et halvt år har vi bedt om at dette må skje.

bilde

Vi har lenge ønsket å starte et band, men det er først nå etter nyttår at ting har begynt å skje. Først fikk vi kjøpt et digitalt trommesett og Tobias spiller nå på hvert møte. Dette har gitt inspirasjon til flere som hadde lyst til å være med å spille.

Nå øves det flittig. På Expect, sist fredag, var alle med og spilte gitar sammen med Steinar. «Det går ikke lenge før denne gjengen overtar helt», sier han i en kommentar.

bilde

Kari Anne, mor til trommisen, var den som først begynte å være sammen med Tobias på Betania for å øve. For en måned siden øvde hun inn to sanger sammen med Tobias, Bjørn Henrik og Kristian (som var på besøk hos Bjørn Henrik). Før hun satte seg ved piano vitnet hun om at hun ikke følte at hun kunne så mye. Men hun hadde bestemt seg for å bruke det lille hun hadde. Nå har dette «lille» begynt å vokse! Selv sier hun at hennes tante har vært til stor oppmuntring. "Tante Keth bor sørpå, men hun er med oss i bønn hver dag. Hun støttet også med en gave da hun hørte vi skulle kjøpe trommesett. Det har vært veldig godt å henne" sier Kari Anne.

bilde

Kurt Remi, en av de nyfrelste i menigheten, har også kjøpt seg ny gitar. Sammen med Kari Anne er han fast med på øvelsene. Onsdag kom også Oddbjørn innom tur. Kurt Remi har også foreslått at de skal begynne hver øvelse med å lese og be. Dette går på rundgang og denne dagen var det Tobias som hadde ansvaret.

Vi gleder oss til forsetningen og ønsker de lykke til med øvelsene.

Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon