26.06.2011 | av Steinar Slotten  

Toppbilde
Første kvelden var vi ute og spiste middag sammen

Vi har hatt en veldig fin start på vår sommertur i Israel. Vårt opphold her starter med to fridager i badebyen Netanya, som ligger på Saronsletta. Mandag starter vår rundreise i "det hellige land".

bilde

Tobias og Bjørn Henrik er de to yngste deltagerne på turen, og de har det helt topp. Her har de fått på seg hver sin "kippa".

bilde

De første dagene har vi bare slappet av og kost oss på stranda. Her har vi 28 - 30 grader og en frisk bris fra Middelhavet gjør at varmen ikke føles ubehagelig. Noe av sjarmen med å være på tur er å gå ut og spise på kvelden. Det ble et skikkelig langbord, og maten var veldig god. Etterpå gikk vi og så på livet. Skikkelige turister med andre ord.

bilde

Stine og Espen synes det er helt topp å være i Israel. De har fått kjærlighet til både landet og folket her.

bilde

Lisa og Renate koser seg i solen. "Det er helt fantastisk å være her", sier Lisa når jeg kommer for å ta et bilde av dem. "Jeg er så overrasket over hvor hyggelige folk er her. Folk hilser og smiler, og man blir jo helt rørt". De er begge enig i at dette er en helt fantastisk by, og at starten på turen vår har vært helt topp.

bilde

Dette er utsikten fra hotellet. Jeg hadde ikke noe særlig lyst til å gå ned på stranda i dag for å ta bilde. Er nemlig blitt solbrent. Men det skal dere være glade for der hjemme i nord, for da tok jeg meg tid til å sende dere en hilsen. Alle har det veldig bra, og i morgen reiser vi nordover til Tiberias. Da begynner vår rundreise med guide. En av de første dagene blir det dåp, og det ser vi frem til. Det er tre stykker som ønsker å bli døpt her. Det blir antagelig neste lille hilsen.

Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon