23.05.2011  

Toppbilde
Frode og Cintia, sammen med Neia som tolket for Cintia

Og mange korintere som hørte Ordet, kom til troen og lot seg døpe.(Apg 18:8) Dette ble skrevet etter et dåpsmøte i Korint for 2000 år siden, men søndag skjedde det igjen!

bilde

Mange hadde møtt fram for å se på dåpshandlingen. Pastor Steinar viste, ut i fra Rom. 6. 1-19 at dåpen er en ytre handling som vitner om en indre erfaring. Når vi kommer til tro på Jesus får vi et nytt liv. I 2Kor 5:17 står det: Derfor, om noen er i Kristus, da er han en ny skapning, det gamle er forbi, se, alt er blitt nytt. I Romerbrevet underviser Paulus oss om at det viktig at vi ikke bare tror dette, men også bekjenner at vi er nye skapninger i Kristus. Paulus sier videre at vi skal regne oss som døde for synden, men levende for Gud i Kristus Jesus. (Rom 6:11) Det er derfor vi døper i hvite klær, vi forkynner på denne måten vår rettferdighet i Kristus.

bilde

Selve dåpshandlingen ble i seg selv et sterkt vitnesbyrd på dette. Både Cintia og Frode vitnet om at de hadde tatt i mot Jesus som sin frelser. Etter at Steinar hadde takket og bedt for de hadde tatt i mot Jesus sa han: "På Jesu Kristi befaling og på din egen bekjennelse, døper jeg deg til Kristus". I det de ble ført under vann sa han; "begravet med Kristus - oppreist for å leve et nytt liv med Ham".

Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon