21.10.2010 | av Steinar Slotten  

"Hvis du noensinne vil ha flere på lista over fortjenestemedalje, har jeg Reidun Høyland, søndagsskolelærer i Sion pinsemenighet på Vanse", skriver Maj-Britt til meg i en mail. "Takket være henne var jeg søndagsskolelærer i over 25 år".

Hun var også en stille kvinne, men hadde oss juniorene hver søndag. Jeg husker hennes bibel som hun hadde slik kjærlighet til. Hun virket så glad og levende når hun bladde i den og fortalte for oss. Det var ikke mye plansjer og bilder jeg husker, men jeg husker hennes blaing i bibelen.

Da jeg var 13 år, spurte hun om jeg ville være en medarbeider og hjelpe henne. Jeg ble jo veldig stolt, og jeg husker første søndagsskoleandakten jeg hadde fra en traktat. Da hadde jeg tegnet og fortalte om hjertet som kunne bli født på nytt. Heller ikke hennes ord husker jeg, men jeg husker hennes anerkjennende smil og blikk.

Takket være henne var jeg søndagsskolelærer i over 25 år, både i Bodø og på Fauske. Ønsket om å gi barna samme gode opplevelser rundt bibelen ble lagt ned i meg tidlig.

Reidun er en av de lederne som fikk preget meg mest i min oppvekst.

Maj-Britt

Artikler Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus! Spesielt å få komme hit

Andakt Artikler Bønneskolen Intervjuer Podcast Nyheter Misjon