30.08.2010  

Toppbilde

Under samlingsfesten presenterte den nye "læreren" på søndagsskolen seg. Hun gledet seg sånn til å begynne på skolen. Tenk å få gå på skole en time, bare en dag i uka! Hvem vil ikke gå på en slik skole? Her fikk vi en forsmak på høstens opplegg og barna var med.

bilde

Etter responsen å dømme blir ikke dette noen kjedelig skole å være på.

bilde

To av barna leste fra skapelsesberetningen og de dramatiserte det som skjedde på en artig og fengende måte. De var kjempeflinke!

bilde

Søndagsskolen vil følge et opplegg som heter "Helt konge", som er et program pinsebevegelsens barne- og ungdomsråd (PBU) har lansert. Dette er et kjempebra hjelpemiddel. Denne læreren blir jo ikke alene. Sammen med seg har hun fire andre som skal dele på ansvaret.

Kom å bli med!

Søndagsskolen blir annenhver søndag kl 11.00 og er åpen for ALLE! Følge med i møtekalenderen og så sees vi på søndagsskolen :)

Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon