22.06.2010  

Toppbilde

Bilde: Styret for Salten Bibelsenter og Eldsterådet i Betania som undertegnet avtalen om fusjon. Fra venstre foran: Maj- Britt S Larsen, Steinar Slotten og Bodhild Bugge Aase. Fra venstre bak: Svein Wangen, Oddbjørn Wårheim, Tommy Andreassen og Valter Langø.

Det at vi har vært samlet med "samme sinn og samme tanke" har gjort at hele prosessen har gått uten noen større problemer.

Mandag 21. juni ble fusjonsavtalen mellom Salten Bibelsenter og Betania undertegnet. Arbeidet med sammenslåing av de to menighetene har vært preget av glede og forventning om at vi snart skulle bli en menighet. Det at vi har vært samlet med "samme sinn og samme tanke" har gjort at hele prosessen har gått uten noen større problemer.

Målet har vært å bidra til å skape et godt grunnlag for videre vekst og fremgang i en fusjonert menighet. Vi har kjent fra første stund at dette var moden frukt, og at vi har kunnet gå i ferdiglagte gjerninger. "I en tid med mye splittelse er det gledelig å få være med på noe som forener Kristi kropp", sier pastor Steinar Slotten.

bilde


"Nå er det fullført, det som begynte for mange år siden" sier Svein Wangen, eldste i Betania. "Jeg er overbevist om at dette er Guds vilje. Vi har forsøkt tidligere å få dette til , men vi må erkjenne at tiden nok ikke var moden dengang".bilde

Eldste Oddbjørn Wårheim signerer avtalen.

Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon