16.06.2010 | av Steinar Slotten  

Onsdag var vi samlet til dugnad. Mange hadde møtte opp for å ta i et tak. Det er i grunn trivelig å komme sammen på denne måten.
bilde

Denne gangen var det inngangspartiet som trengte et skikkelig løft.

bilde

Her ble det luket, plantet og lagt fiberduk.

bilde

Resultatet ble ikke så verst!

bilde

Vi ser at noe skulle vært gjort, men det skjer liksom ikke noe. Når man først tar tak i det så tenker man, wow for en forskjell, dette skulle vi ha gjort for lenge siden. Som pastor er det lett for at slike ting får en overført betydning.Mange ser på sitt eget liv og tenker, "noe burde gjøres..." - men dagene går. Selv om man kjenner på mistrivsel så skjer det liksom ikke noe. Se på dette beddet - du verden hvor fint det blir når man får stelt litt. Kanskje på tide å unne seg litt åndelig stell?

bilde

Uansett, godt jobba folkens! Dere har grunn til å være stolte av dere selv. Jeg er i alle fall stolt av å være en del av en slik gjeng!

Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon