30.05.2010 | av Steinar Slotten  

Toppbilde

Giani Borges hadde et sterkt vitnesbyrd på søndag om hvordan Gud kan bruke oss i hverdagen. Igjennom sitt arbeide kommer hun i kontakt med mange mennesker. En dag fikk hun beskjed om at det var en mann som ikke ønsket hjelp av henne. Årsaken var at hun var utlending. Da begynte Giani å be for denne mannen, og ting begynte å skje...

Etter en stund fikk hun kontakt med mannen og hun fortalte ham at hun var en kristen. Deretter spurte hun om hun fikk lov til å be for ham. Det fikk hun lov til og det hele endte med at hun fikk lov til å hjelpe ham også. Det beste av alt var at mannen ble frelst igjennom den kontakten som ble opprettet. Gud formår å hjelpe, og han kan snu menneskers innstilling. "Det første jeg tenkte da jeg fikk vite at han ikke ville ha hjelp av meg var å snu ryggen til ham. Vil han ikke ha med meg å gjøre så vil ikke jeg ha noe med ham å gjøre heller. Men det er ikke rett at vi kristne gjør det, vi har fått smake Guds kjærlighet og vi kan be!" sier Giani.

bilde

Hun sang også en sang på portugisisk om hvordan Guds engler hjelper oss i hverdagen. En liten stund trodde jeg det var en engel som stod der å sang..

bilde

Giani er gift med Gilmar Borges og de har to barn. De trives godt i Betania.

Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon