09.05.2010  

Menigheten opplever nå at stadig nye mennesker søker til møtene. Denne søndagen fyltes lokalet opp, og flere gav til kjenne at de var her for første gang. Det som gledet aller mest var alle barna som kom!

bilde

Søndag 9. mai talte Torstein Grobekk inspirert over hvor viktig det er å være fylt av Guds kraft og liv. Fredag og lørdag hadde han bibelundervisningen over det profetiske ord, også her var det en lydhør forsamling. I ettermøtet søndag søkte mange frem til forbønn.
bilde

Tormod Karlsen grep forsamlingen med sin sang om himmelen.

bilde

Nå kommer barna!

Dette er bønnesvar! Menigheten har bedt om at huset må fylles med barn og unge. Her ser vi noen av de som var på møtet. Flere av de eldste valgte å være på møtet, så dette var veldig inspirerende.

bildeVår bønn er at Herren må reise opp mange arbeidere. Jesus sa til sine disipler: "Be høstens Herre om å drive arbeidere ut til sin høst." Barna på Fauske fortjener å blir kjent med Jesus!

Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon