02.05.2010  

Søndag 2. mai kunne vi glede oss over å se at barna var med i møte. Ikke alle ønsket å stå på plattforma, men her ser vi en glad gjeng som var helt med når vi sang "Det begynner her i toppen...". Ellers kunne vi også glede oss over at flere var på møte for første gang.

bilde

Forsamlingen sang med, og lot seg lede an i barnesangene.

bilde

"Jeg følte meg som den hjemmeværende sønnen"

Maj-Britt innledet møte med et sterkt og godt vitnesbyrd der hun fortalte om hvordan den hjemmeværende sønnens situasjon hadde grepet henne på nytt. I lignelsen om den "bortkomne sønnen" i Luk 15 fortelles det at den eldste sønnen ble stående utenfor når den yngste sønnen vendte hjem igjen. "Jeg har også følt at jeg har blitt stående litt utenfor" sa Maj-Britt. "Men nå er det så godt å få være med igjen. Vi kan bli slitne og trøtte og synes at vi har så lite. Da er det at faren sier til ham; Sønn, alt mitt er jo ditt."

bilde

Maj- Britt og Ann-Helen har vært med å sunget i lovsangskor i mange år, men i de siste årene har det blitt stille. "Dette blir som en ny start for oss" sa Ann-Helen. De ledet oss i lovsang og vi kjente at her har de en tjeneste.

bilde

Gilmar Borges

Gilmar Borges er brasilianer som har vært bosatt i Norge i litt over 2 år. Han er 41 år og har vært pastor innen bapistsamfunnet i Brasil i nesten 20 år. Han har kone og to barn. Dårlige norsk kunnskaper har gjort det vanskelig å ta del i møtene. "Det er ikke enkelt å sitte på møte og ikke forstå noe" sier han. Han bor 3-4 mil fra menigheten og de har vært på leting etter et åndelig hjem. Nå kjenner han at Betania vil være et godt sted for dem å høre til. Dette er noe vi selvsagt gleder oss over. Han arbeider som sjåfør og kona er hjelpepleier. Vi vil være med å be for denne familien og vi ber om at de må få en rik inngang hos oss.

bilde

Divina er på besøk her. Hun er brasilianer men er nå bosatt i Portugal. "Jeg opplevde det veldig godt å være her" sier hun. "Selv om jeg ikke forstod alt så kjente jeg atmosfæren". Hun har kjent det som sin tjeneste å reise rundt for å oppmuntre sine landsmenn til å holde fast på troen og søke menighetsfellesskap. Vi ønsker å be om Guds rike velsignelse over hennes liv og tjeneste.


Vi gleder oss over at det skjer mye positivt i og rundt menigheten for tiden. Det gir forventning om at Herren skal gjøre større ting i blant oss. Vi har nå et sterkt fokus på barn og ungdom og vår bønn og målsetting er klar: Vi vil nå denne gruppen med evangeliet! Vi vil også se tjenestene komme i funksjon. At vi er på rett vei talte dette møte et tydelig språk om...

Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon