14.04.2010  

Toppbilde

Søndag 11. april hadde vi gleden av å ønske Ann-Helen velkommen inn i menigheten. "Jeg føler som at jeg har vært på en lang reise. I morges da jeg stod opp tenkte jeg med meg selv; Jeg skal hjem i dag!" sier Ann-Helen og stråler mot meg. Sammen med sin sønn Jomar ble hun ønsket velkommen til menigheten søndag. "Jeg gleder meg sånn til å komme hjem, jeg er så glad i dag, endelig er jeg hjemme! Egentlig startet det på Sandvik stevne i fjor høst." sier Ann-Helen.

"Det var Egil Svartdal som talte om ulike skilt langs vår livsvei. Det ble så ransakende når han spurte; hvor er du på vei? Han sa videre; Hvem er det du går sammen med? - Fører den veien du nå går på deg nærmere Jesus? Dette ble veldig alvorlig for meg, jeg kjente en lengsel etter en forandring i livet mitt. Dersom jeg skulle få med meg ungene mine måtte jeg selv gå den rette veien hjem".

bilde

Ann-Helen og Jomar gratulerer hverandre med dagen."Jeg har kjent at det har vært en prosess. Det ble veldig avgjørende for meg at Betania fikk pastor. Jeg tenkte på det i dag når jeg så meg tilbake. Da husket at jeg sa tidlig i høst «Nå har jeg fått meg pastor». Gud har arbeidet med meg, og vet du - denne vinteren har vært helt utrolig for meg. Jeg har i mange år slitt med depresjon på senvinteren. Når det begynner å lysne har det blitt mørkt hos meg. Men denne vinteren har jeg vært så glad. Alle bønnemøtene vi har hatt har gjort meg veldig godt. Jeg har også kunnet gå på møtene og kjent at jeg har fått mat" sier Ann-Helen og det er lett å se at hun er glad der hun sitter.

Ann-Helen har vært trofast med på bønnemøtene i vintert. Siden nyttår har vi vært samlet til bønn tre kvelder i uka, og her har vi kjent hvordan hun har beveget seg mer og mer inn i bønnens rikdom. Hun har lært å stride i bønn. I bønnemøte etter bønnemøte har hun kjempet sin bønnekamp, en kamp som Herren har og fortsatt vil krone med seier. Vi kan bare si; velkommen hjem Ann-Helen!

Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon