12.04.2010  

Toppbilde

"Jeg ble veldig overrasket da jeg kom på bønnemøte og kjente den sterke bønneatmosfæren. Det er tydelig at det er noe som skjer her i menigheten nå". Uttalelsen kommer fra Sølvi Tømmerbakk. Hun er 21 år og har vært på besøk her i Fauske siden 2. påskedag. Etter to år på bibelskole har Sølvi det siste året vært ungdomsleder i menigheten som er knyttet til skolen. Til høsten skal hun begynne på sykepleien og hun er nå i ferd med å søke Gud for hvor hun skal gå. Siden hun kom har hun vært med på møte nesten hver dag. Det begynte på 2. påskedag og siden har det gått slag i slag. Bønnemøter tirsdag, onsdag og torsdag. Ungdomsmøte på fredag og møte på søndag. Inntrykkene ble mange og sterke.

"Jeg ble litt sjokka på det første bønnemøte, det må jeg si. Peisestua var full og de fleste var godt voksne. Men det var veldig sterkt å høre de be. Det var en bønneatmosfære som jeg sjelden har opplevd før. Også møtene har vært preget av dette. Når jeg på søndagen så mennesker strømme til møte skjønte jeg at her er noe på gang. Det har virkelig vært spennende å være her" sier Sølvi.

bilde

Sterkt vitnesbyrd

Søndag kveld var det hun som talte på møte. Forsamlingen forstod fort at her var det en moden ungdom som stod frem. Hun har fått med seg mye til tross for sin unge alder. Det var et sterkt budskap om den fred Gud, vår far, vil gi oss. Menigheten ble oppriktig glad i henne. Hun har nok fått seg mer enn en forbeder her på Fauske. Takk for besøket Sølvi og velkommen tilbake!

Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon