31.01.2010  

Toppbilde

Søndag 31. januar kunne vi ønske to nye velkommen i menigheten. Dette var Hiwet Debesay og Johan I. Hagenes.

bilde

Hiwet kommer fra Eritrea og var tilsluttet en pinsemenighet der. Nå har hun fått fast oppholdtillatelse i Norge og ønsket å gå inn i menigheten her. Da vi skulle be for henne bøyde hun kne og etterpå var øynene fylt av tårer i takknemlighet og glede. Våre nye landemenn har noe med seg som vi nordmenn bør akte på.

Johan har tidligere stått i Filadelfia Bodø men har nå flyttet til Kobbelv og går nå inn i menigheten her på Fauske. For oss i Betania er det veldig inspirerende å se at flere trekkes til menigheten. Vi har forventning om at enda flere skal finne seg tilrette i fellesskapet i løpet av tiden som kommer. Fauske trenger et levende og sterkt menighetsfellesskap. Vår bønn at er at Betania skal finnes verdig til å kalles for nettopp det.

Måtte Herren velsigne dere inngang i menigheten. Vår bønn er at mange må bli frelst i tiden som kommer. Når det skjer trenger vi mange åndelige fedre og mødre i blant oss. Derfor er det viktig for oss at menigheten vokser seg sterkt og strekker sine "teltplugger" enda lenger ut.

Du som enda sitter hjemme, Jesus trenger deg i den tiden vi nå går i møte!

Artikler Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus! Spesielt å få komme hit

Andakt Artikler Bønneskolen Intervjuer Podcast Nyheter Misjon