22.05.2020  

Toppbilde

Siden smittevernsdugnaden startet, har vi hovedsakelig møttes via Zoom. Det har vært fint, men vi er glade for at vi endelig kan starte med gudstjenester i lokalet vårt igjen!

Fram til 15. juni er det tillatt å samles inntil 50 personer, og alle deltakere skal registreres med navn og mobilnummer (opplysningene slettes etter 14 dager). Dette skjer ved ankomst. Vi har plassert stolene slik at familier kan sitte sammen, og andre med 1 meters avstand.

Forøvrig ber vi alle deltakere følge disse (etter hvert godt kjente) forskriftene:

    1) Hold deg hjemme hvis du er syk, har forkjølelsessymptomer, eller er i karantene (ta gjerne kontakt, så ber vi for deg
    2) Praktisèr god hånd- og hostehygiene. Sprit hendene når du kommer inn i lokalet, og etter møtet. Host og nys i albuekroken, eller i et papir som kastes, og vask hender etterpå
    3) Hold 1 m avstand, ingen håndhilsning, klemming osv.
    4) Unngå berøring av flater og gjenstander

Ta kontakt hvis du har spørsmål om noe. Vi gleder oss til å starte opp - du er varmt velkommen!

Artikler Smittevern ved oppstart av gudstjenester Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Andakt Artikler Bønneskolen Intervjuer Podcast Nyheter Misjon