26.08.2019  

Toppbilde

Ungdom i Oppdrag (UIO) har kjøpt det gamle pleiehjemmet i Røsvik. Staben har allerede vært i gang med oppussing og flytting av basen fra Nordtun Skole, Meløy, til sitt nye hjem der ute. Vi gleder oss over at vi nå får UIO som nabo og det er så inspirerende å ha de med på gudstjenesten. En flott bukett fra mange ulike nasjoner.

bilde

Mange i menigheten kjenner godt til dette stedet, men kanskje ingen så godt som Tormod Karlsen. Han var bestyrer her i mange år. Han har bedt om at hans gamle arbeidsplass skulle bli brukt i kristen regi. Nå har han fått bønnesvar. Men det største bønnesvaret er det vel UIO som har fått. De har vært leietakere på Nordtun skoler i 20 år, men nå har de blitt herrer i eget hus.

bilde

I alle disse årene har Gro og Øystein Rykkelid vært sentrale i UIOs arbeid her i Nordland. Søndag fortalte Øystein at tanken om å komme til Fauske har lagt i ham i flere år. Han fortalte at vår pastor Steinar hadde invitert dem til Fauske ved en anledning. Det var den gang husmorskolen var til salgs og tanken om å satse sammen ble nevnt. Siden den gang har det lagt der, og det har jo ikke hjulpet at Audun Jonassen også har bearbeidet flere i staben i vår. Vi er takknemlig for at vi blir så godt mottatt her.

Vi ønsker dere varmt velkommen og søndag 15. september skal vi bli enda bedre kjent med dem.

Artikler Smittevern ved oppstart av gudstjenester Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Andakt Artikler Bønneskolen Intervjuer Podcast Nyheter Misjon