13.08.2019  

Toppbilde

Søndag hadde vi første møte etter ferien og det ble en fantastisk start! Petter ledet lovsangen for første gang, og han sang seg rett inn i våre hjerter. Vi fikk også møte Levi André Jensen og Daniel Haddal som fortalte fra evangeliseringsturen som de har hatt i fylket. Her har Levi, Daniel og vår egen Elin hatt Meetup og gatemøter i en rekke byer. De har fått be med ungdommer til frelse alle steder.

Spennende tider i nord

Hele menigheten gledet seg over det de fikk se og høre fra turen. De bruker sosiale medier og sender LIVE og dokumenterer hele tiden. På den måten har de fått tusener av unge mennesker til å følge dem. Når de kommer til et nytt sted er det derfor mange som kjenner dem fra internett, og møter opp på kort varsel. Igjennom ulike sendinger har de allerede fått høre evangeliet.

bilde

For oss som menighet var godt å få møte dem personlig, på vår egen hjemmebane, og høre deres personlige vitnesbyrd. Alt nytt møtes gjerne med skepsis og mer til. Denne kvelden tror vi alle kjente at dette var mennesker som brenner for Jesus.

Meetup og evangeliseringsturné

Vi fikk se glimt fra turen de hadde vært på

Slide background
Første Meetupen kom det 40 ungdommer som aldri hadde vært på betania før
Slide background
Levi underviser
Slide background
På gata i Bodø
Slide background
Glasshuset Bodø
Slide background
Slide background
Slide background
Dåp
Slide background
Daniel taler på Meetup i Betania
Slide background
Dette har vært fantastisk å få lov til å være med på, sier Elin
Artikler Smittevern ved oppstart av gudstjenester Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Andakt Artikler Bønneskolen Intervjuer Podcast Nyheter Misjon