20.05.2019  

Toppbilde

Det ble en fantastisk dag for de rundt 35 som ble med til naturskjønne Steigen søndag. Fjorden lå blikkstille, blå himmel og gradestokken viste sommertemperatur.

Helt siden Betania ble selvstendig i 1987 har pinsevennene som bor i Steigen vært medlemmer i menigheten på Fauske. I dag er det familiene Sivertsen og Simonsen som tar ansvar for møtevirksomheten her ute, godt støttet av noen ildsjeler fra Fauske. Det er 18 mil ut til Leines der vi er samlet på Menighetshuset denne søndagen. Derfor står det respekt av alle de som opp igjennom årene har kjent dette som sin tjeneste, ofte en gang i måneden i alle slags vær.

bilde

I dag er det fest og fulle hus, men det er ikke alltid slik. Noen ganger er det bare noen få, men vi som er troende støtter opp om de ulike møtene som holdes her. Leines Menighetshus eies av Den norske kirke, men er åpent for alle som ønsker å ha evangeliske møter. Thor Kåre Simonsen (bildet) er født og oppvokst her og sammen med kona Marina bærer han trofast ansvaret for virksomheten menigheten har her i Steigen. Sammen med Olga og Svein Olav Sivertsen stod de på både praktisk og åndelig. Takk for innsatsen og for den gode maten Olga.

Slide background
Slide background
Erling storkoser seg
Slide background
Slide background
Svein Olav Sivertsen ledet møte og ønsket velkommen
Slide background
Fine vitnesbyrd. (Bilde: Synøve)
Slide background
Giani sang "Min Jesus lever" på portugisisk og norsk
Slide background
Slide background
Pastoren storkoste seg på alle måter
Slide background
Fornøyde damer
Slide background
Arnt Johan har vært mange turer til Steigen
Artikler Smittevern ved oppstart av gudstjenester Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Andakt Artikler Bønneskolen Intervjuer Podcast Nyheter Misjon