01.05.2019  

Toppbilde
Fauskegjengen som deltok leiren

Fredag før påske dro denne flotte gjengen fra Kidsclub på påskeleir på Sjunkhatten utenfor Bodø. Sammen med barn fra Bykirka, Familiekirka og Misjonskirka i Bodø hadde de det skikkelig gøy!

Det tilsammen over 40 barn som var samlet til leir på Sjunkhatten leirsted denne helga. På leir skjer det mye, med ulike aktiviteter og samlinger. I år hadde vi fått med Viggo Klausen som leirprest, og tema på leiren var påskeevangeliet.

Det er så gøy at så mange vil være med på leir fra Kidsclub. Før den første leiren synes mange det er skummelt å skulle være borte så lenge, men nå gleder alle seg til å dra, forteller Elin. Vi satser også på å få til en høstleir, så da er det en ny sjanse for de som ikke ble med denne gangen.

Slide background
Barn og ledere fra Fauske og Bodø
Slide background
Leirprest Viggo dramatiserte påskebudskapet
Slide background
Jenny bærer korset
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Mange flotte ledere fra de ulike menighetene
Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon