10.04.2019  

Toppbilde

Vi kjenner at det er knyttet bånd mellom oss i England og dere her på Fauske, sier John Mansergh. De bor i Sheffield, England. Sammen med Kathryn Newton har de vært på besøk en ukes tid. Det var lett å merke at dere er en menighet som ber mye. Det er noe vi har til felles.

Familien Mansergh og Kathryn Newton bor Sheffield, som er en industriby på rundt 500 000 innb. midt i hjerte av England. Her har de vært med og plantet en menighet som i dag teller rundt 100 personer. Vi ønsker å være et bønnens hus, forteller John. Historien viser at enhver vekkelse har startet med bønn, og det var spesielt for oss å få være i menigheten her. Det var som å være hjemme, for etter 10 minutter hadde vi allerede bedt tre ganger.

Anna forteller at hun har vært helt bergtatt av naturen. Jeg har aldri vært på et sted som dette. Men først og fremst er jeg så hungrig etter å få se mer av Gud. Jeg elsker å være i bønn, men jeg kjenner også for å gå ut. Hver fredag setter jeg av tid til dette, sammen med andre i menigheten. Vi ber mye før vi går ut på gata. Vi ber om at Jesus skal gi oss noen hint eller beskrivelser av de som vi skal møte. Det er alltid veldig spesielt når vi får slike konkrete ting. Da er vi åndelig sett forberedt på en helt annen måte. Å få konkrete ting er både skummelt og godt på samme tid, men når vi vi er villige til å stole på Den Hellige Ånds veiledning får vi alltid se større ting enn det vi kan gjøre på egen hånd.

bilde

Kathryn er her for sjette gang, mens det er første gang John, Anna og barna Joshua og Elisha er i Norge. Kathryn har mange år bak seg som misjonær i Asia. Hun har vært både i Japan, Kina og Hong Kong. Helt siden hun traff Elin Therese Slotten under en misjonstur har de holdt kontakt, en kontakt som har utviklet seg til et vennskap. Søndag talte hun veldig sterkt om at Gud ønsker ikke bare vårt vennskap, men å stå oss nær. Vennskap betyr ikke alltid at vi lever nært hverandre. Jeg er venn med Elin men vi bor ikke i samme hus eller på samme sted til vanlig. Nå når jeg nå er på besøk hos henne er vi nærmere hverandre enn vi ellers er. Gud ønsker nærhet, et fortrolig vennskap, han ønsker å bo hos oss ikke bare være på besøk.

Artikler Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus! Spesielt å få komme hit

Andakt Artikler Bønneskolen Intervjuer Podcast Nyheter Misjon