04.02.2019  

Toppbilde

Som barn vokste jeg opp på Vestlandet i Norge. Jeg lærte litt om hvem Jesus er, og om hva Han gjorde da Han gikk her på jorden for 2000 år siden. Lite visste jeg om hva Gud hadde planlagt for fremtiden. Det tok ikke mange år før jeg fikk være med på å se Jesus frelse, helbrede og sette fri tusener av mennesker. Jesus har tatt meg på en fantastisk reise fra mitt lille hjemsted, helt til jordens ender, og jeg vil trofast tjene Han med glede til dagen jeg dør.

I 2014, rett etter at Herren viste meg korset i en visjon, så knuste Gud mitt hjerte fullstendig for de fortapte og de sønderknuste. Selv om jeg begynte å forkynne i en alder av 15, og allerede da fikk se mennesker bli frelst, så manglet jeg en brann av medlidenhet i mitt hjerte. Når jeg da i 2014 mistet en venn etter å ha gått glipp av en mulighet til å dele evangeliet med Han, så mottok jeg en visjon og en åpenbaring om fremtiden som venter på de som ikke tilhører Jesus Kristus.

Jeg så da min venn i hans øyner, som var fulle av frykt og tårer. Han skrek og gråt mens han gikk fortapt. Jeg falt ummidelbart ned på mine knær for å rope ut om tilgivelse. Guds følbare nærvær fylte rommet mitt, og jeg ga Gud ett løfte når jeg sa: "fra denne dag av skal jeg dele evangeliet med alle mennesker i mitt liv. Alle som kjenner meg skal vite at Du elsker dem, og at Du har en plan for dem. Og de skal vite hvordan de blir frelst." Det løftet holdt jeg, og førte umiddelbart til at over 250 mennesker ble frelst de neste åtte ukene, samt flere ulike helbredelser. Dette skulle vise seg å bare være starten.

Siden den dagen har jeg reist til flere nasjoner. Gud har åpnet opp dører der jeg har fått lov til å forkynne, gjøre ungdomsarbeid i menigheter og skoler, intervju på TV, gatemøter og evangelisering, dåpsmøter, fangebesøk i fengsler og mye mer. Mange mennesker har blitt trent opp til å vinne sjeler. Jeg kunne ha skrevet mange bøker om alt jeg har fått oppleve med Herren. For alltid vil jeg gi all ære til Han. Jeg oppmuntrer alle som leser dette til å gå ut og lyde Jesu siste ord. Han er trofast og vil virke sammen med deg med sin kjærlighet og godhet, om du bare er villig til å gå på Hans Ord.

Gud velsigne deg! - Nathan Osnes

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Artikler Smittevern ved oppstart av gudstjenester Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Andakt Artikler Bønneskolen Intervjuer Podcast Nyheter Misjon