07.01.2019  

Toppbilde
Svein Wangen vitnet 1. nyttårsdag

Det er et ord som jeg har tenkt på i lang tid, det står i Ord 23:18: «Sannelig, det er en fremtid for deg, og ditt håp skal ikke bli til intet». Man kan jo spørre seg når man er blitt gammel: har man da en fremtid?

Vi har ikke en fremtid her på jord, men vi som har tatt i mot Jesus, har likevel en flott fremtid. Jeg har ikke så mange år igjen her, men mitt håp skal ikke bli til intet. Jeg skal våkne opp til en til fremtid i himmelen. Slik er det med alle oss som har tatt imot Jesus.

Ingen av oss går gjennom dette livet uten prøvelser. Jeg har hatt mange plager og smerter, spesielt de siste to årene. Det er godt å ha dette håpet og vite at det er en fremtid for meg. Dette håpet kan vi alle få del i, men da må vi ta i mot Jesus. Dette håpet skal ikke bli til skamme, men det er et håp som går over til en fast tro. En visshet slik som det står i Hebr. 11:1.

Så i dag vet jeg at jeg har et håp i himmelen. Jeg kjenner en glede i hjertet fordi jeg er ren for Gud. Når Gud ser på meg, så ser han Jesus blod som har renset meg. På grunn av det Jesus gjorde på korset, kan jeg ha dette fullvisse håpet i dag. Tenk på det: vi står rene og rettferdige, himmelen verdig på grunn av Jesu blod. Og på grunn av dette har vi en fremtid foran oss. Tenk så stor en Gud vi har som har elsket oss så høyt. Han gav sin kjære enbårne sønn for å gi oss en slik fremtid.

Artikler Smittevern ved oppstart av gudstjenester Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Andakt Artikler Bønneskolen Intervjuer Podcast Nyheter Misjon