20.10.2017  

Toppbilde

Jeg ønsker å hjelpe de som sliter med å lære norsk, fortalte Greta Holmstrøm søndag kveld. Det er så mange som har så mye fint å dele, men som ikke greier å uttrykke seg på norsk. Jeg har lyst til å hjelpe de slik at de kan få bruke sine gaver og evner i menigheten, og i samfunnet ellers også.

Greta har vært norsklærer i mange år og har også tidligere hatt undervisning for innvandrere. «Nå har vi fått så mange nye landsmenn i menigheten at vi må gjøre noe med dette» forklarer Greta. Jeg satt på et møte og hørte hvordan en slet med å finne ord på norsk. Jeg skjønte at han hadde så mye fint å si, men at han ikke fant ord. Da talte Gud til meg, Greta dette kan du hjelpe ham med.

Nå har vi startet opp og vi samles en kveld i uka. De som kommer er så glade og takknemlige for å kunne lære, og jeg synes det er kjempegøy sier Greta. Jeg er også glad for at jeg ikke blir helt alene om dette, Eva Haglund vil også hjelpe til.

Artikler Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus! Spesielt å få komme hit

Andakt Artikler Bønneskolen Intervjuer Podcast Nyheter Misjon