01.10.2017  

Toppbilde

Det ble en minneverdig dag da Janet og Joseph Paul bekreftet sitt ekteskapsløfte lørdag 30. september. Omkranset av sine 7 barn fikk de til slutt feire kirkebryllup

I Liberia er det vanlig at det er foreldrene som setter opp en ekteskapspakt, forklarer Joseph videre. Mannens foreldre forhandler med kvinnens foreldre om hvor mye han skal betale i medgift. Når foreldrene er enige spør de om kvinnen aksepterer frieriet, og dersom hun svarer ja tar kvinnens foreldre henne med til mannens hus. Her holder de fest for brudeparet.

bilde

Vi følte at det viktigste ved et ekteskap manglet, å få stå foran Guds ansikt og love hverandre troskap. Guds velsignelse er mye viktigere enn den mennesker kan gi, forklarer de. Janet og Joseph er fra Liberia, men de måtte flykte fra sitt hjemland i 2003. De har 7 barn sammen, og da de måtte flykte var Janet på vei med nr. 6. For 4 år siden fikk de minstemann, som er den enste som er født i Norge.

bilde

Vi er så takknemlige for at vi nå har funnet en menighet her på Fauske, forteller de. Datteren Rut (17) har allerede gått i menigheten en tid, og i mai døpte hun seg. Det var hun som fikk foreldrene med på møte.

Mamma Janet forteller at hun har vært veldig skeptisk til norske menigheter. Jeg har vært så usikker på om de holdt seg til Guds ord, men da jeg kom hit kjente jeg Guds nærvær og kraft, forteller hun.

Artikler Smittevern ved oppstart av gudstjenester Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Andakt Artikler Bønneskolen Intervjuer Podcast Nyheter Misjon