19.03.2017  

Toppbilde

Hver fredag samles Connect-gjengen på Betania og det skjer mye spennende om dagen, forteller Elin. Vi er en fast gjeng på ti – femten ungdommer og om alle kom hver gang ville vi vært over tjue på samlingene.

bilde

Ting har løsnet litt dette året. Det har hjulpet veldig at det har blitt flere jenter, nå er det omtrent 50/50 gutt – jente, mens det tidligere var flest gutter. Ettersom vi blir flere vil jo miljøet også bli bedre, det blir lettere å finne noen å være sammen med, forklarer Elin. Hun er Barne- og ungdomsarbeider i menigheten.

bilde

Nå i mars hadde vi overnattings-party på Betania og var gøy. Vi så film, lekte og koste oss sammen. Lørdag formiddag var det vitnemøte og flere av ungdommene vitnet om hva Jesus betydde for dem, og at de ønsket å være et lys for ham blant sine venner.

bilde

Vi har noen flotte ledere som er med på ulike måter, også ungdommer som reiser seg og tar ansvar. I tillegg har vi et utrolig bra lovsangsteam i OneWay. Det er viktig at menigheten ber for disse ungdommene og for de som er ledere, sier Elin. Bildet: Ann Helen er klar for overnatting sammen med ungdommen.

Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon