01.02.2017  

Toppbilde

Valter Langø ser lyst på fremtiden, selv om han nå kjenner at tiden er inne for å avslutte sin tjeneste som eldste i menigheten. «Jeg tror vi har det beste foran oss, og jeg ser lyst på fremtiden for menigheten». Han elsker ungdommen, og han er opptatt av det som kommer ikke det som har vært.

bilde

Han er fra Brønnøysund, men flyttet til Fauske i 1989. Sammen med sin Synøve har han vært trofast med i menigheten. Allerede i 1992 ble han valgt som eldste. Det har vært en glede å få være eldste her i menigheten, forteller han. Jeg vil spesielt få takke Svein og Oddbjørn, det har vært enkelt å stå ved deres side i disse 25 årene. Jeg kan se tilbake på alle disse årene med takknemlighet. På 90-tallet hadde vi en fin tid i menigheten, selv om vi ikke var så mange som vi er nå. Etter noen år flyttet ungdommene og vi ble både eldre og færre. Heldigvis svarte Gud på våre bønner da pastorfamilien vår kom nordover i 2009.

I dag gleder jeg meg over å se de unge som er så ivrig med i menigheten. Jeg er veldig glad i de unge, understreker han. Å se ungdommen gjør at jeg selv føler meg som en 18-åring! Og så er jeg veldig glad i pastoren vår og hans forkynnelse. Vi er så heldige som har fått en slik flott pastorfamilie, der også barna er til en slik stor velsignelse. Både Bjørn Henrik og Elin er et stort takkeemne for oss. «Ja, vi er så glad i dem, skyter Synøve inn, men vi må passe på dem så de ikke brenner seg ut».

Jeg har fått en åpenbaring om at lokalet her skal bli overfylt, forteller Valter videre. jeg gleder meg over det som nå skjer, og jeg håper at jeg får oppleve den dagen vi flytter inn i nytt lokale», sier han entusiastisk.

bilde

Til tross for sin høye alder har Valter vært lett på foten og han har alltid et oppmuntrende ord, sier pastor Steinar. Han er alltid positiv og han velger å se oppover og fremover, det er en god egenskap. Han kommer til møte med et smil og går hjem igjen med takknemlighet. Hans barnslige glede over frelsen gjør oss glad og han hjelper oss til å fokusere på det viktigste av alt; nemlig at vi er født på ny og frelst av nåde.

Vi takker først og fremst for hvem du er Valter, så vil også takke deg for den tjenesten du har utført så trofast igjennom alle disse årene.

Artikler Smittevern ved oppstart av gudstjenester Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Andakt Artikler Bønneskolen Intervjuer Podcast Nyheter Misjon