21.11.2016  

Toppbilde

Det var en rik opplevelse å høre familien Lavrenchuc synge og spille sanger på både russisk, svensk og hebraisk. Alt akkompagnert av både strykere, trompet, trekkspill og piano. Kari P. Myre fortalte også om misjonsarbeidet i Russland.

bilde

Med et reportoar med alt fra hebraiske folketoner til russiske arier ble sangstilen godt variert. De to søstrene imponerte med både sangtalent og språkgaver.

bilde

Alle på scenen var i samme familie, og det er tydelig at faren Igor både har sørget for gode gene rog god opplæring når man hørte hans sønner spille på trompoet og cello.

bilde

Kari P. Myre var tolk, og fortalte også selv om misjonsarbeidet i Russland. Hun er misjonær for PYM, og har blandt annet sendemenighet ute på Neverdal. Hun fortalte om utfordringen med å nå mennesker utenfor menigheten på grunn av en ny lov som tredde i kraft i sommer. Men optimismen var tilstedet og hun fortale om en stor iver for å fremme Guds rikes sak videre i Russland.

Artikler Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus! Spesielt å få komme hit

Andakt Artikler Bønneskolen Intervjuer Podcast Nyheter Misjon