26.09.2016  

Toppbilde

Vi fikk oppleve en fantastisk flott fellesskapshelg i Arjeplog, med rekordmange påmeldte. Hotellet var fullt og slik oppsummerte en av de nyfrelste denne helgen; «For en fantastisk helg. At dette kunne skje i Arjeplog. Flott atmosfære, hotell, frokost, lunsj og middag. Bibeltime, gudstjeneste, sang og festsamvær med lek og moro. For meg var dette utrolig bra og viktig. Så tusen takk!»

bilde

Steinar underviste ut fra 1Kor 15:1-6. Her kunngjør Paulus evangeliet om Jesus. Du kan høre siste del av denne undervisningen som PODCAST: Evangeliet - et seiersbudskap! .

Lørdag ettermiddag var det også vitnemøte hvor mange deltok, både med vitnebyrd og sang.

bilde

Søndag var det felles gudstjeneste med pingst-forsamlingen her i Arjeplog. Det er alltid godt å være sammen med menigheten her og ikke minst å kunne dele nattverd sammen.

bilde

En slik helg er ikke bare møter, men også god tid til fellesskap og samtale. Det var også satt av tid til fritid, noe mange brukte til å gå en tur på byen eller ut i naturen.

bilde

Lyktan hotell drives av menigheten og alle skrøt av maten og den gode atmosfæren. Lørdag kveld serverte de bløtkake og det falt naturlig nok i smak.

bilde

Lørdag kveld var det festkveld, med sketsjer, leker og trimming av lattermusklene. Denne karen (Trude) hadde også tatt turen over grensen og hadde observert mange ting i gangen denne helgen.

Så er det over for denne gang, men vi gleder oss allerede til neste år. Bare å sette av første helgen i september; 1. – 3. september 2017.

Artikler Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus! Spesielt å få komme hit

Andakt Artikler Bønneskolen Intervjuer Podcast Nyheter Misjon