10.08.2016  

Toppbilde

«Da jeg begynte å gå på møtene her, så kjente jeg meg hjemme med en gang. Det var veldig spesielt» forteller Ann Elisabeth. Før sommeren kunne vi ønske henne velkommen som medlem i menigheten. Hun bor i Bodø, men synes ikke det gjør noe å reise 5 – 6 mil for å være med et sted hun trives.

Hun er sykepleier og etter at hun brått ble enke har det åndelige fellesskapet blitt enda viktigere. «Jeg var med til Israel i fjor høst, på den turen som pastor Steinar Slotten var reiseleder for. På den turen ble jeg kjent med mange fra menigheten her og det var veldig hyggelig. Når vi kom hjem reiste jeg inn til Fauske på møte og det var så godt å komme hit. Jeg fortsatte å gå her og jeg kjente at dette var en menighet jeg hadde lyst til å gå inn i».

I sitt vitnesbyrd til menigheten leste hun Matt 9:37: Da sa han til disiplene sine: Høsten er stor, men arbeiderne få . Dette er vel en situasjon som gjelder stort sett alle menigheter, men når jeg går inn i menigheten har jeg lyst til å være med å arbeide i Guds rike. Jeg ønsker å delta med de evner og gaver jeg har fått, jeg ønsker å være til velsignelse, fortalte hun.

Vi er takknemlige for slike vitnesbyrd og vi kjenner både glede og takknemlighet over å få ønske Ann Elisabeth velkommen inn i vårt fellesskap. Må Herren velsigne din inngang og bruke deg til sjelers frelse og Guds rikes fremgang.

Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon