16.04.2016  

Toppbilde

Hver fredag samles ungdommen til ungdomsmøte. Denne uken kom det en gjeng fra Bodø og var med dem. Med god stemning og Jesus i sentrum holdt de på til sent på kveld.

Bykirka, familiekirka og Betania har før vært samlet til felles ungdomsmøte flere ganger, og det har alltid vært kanonbra kvelder. Artig å få besøk fra "storbyen". OneWay ledet i lovsang, og Elin talte over det å være generøs. "Gud er en Gud som gir, og Han vil at vi skal være like gavmilde og generøse som Han". Et utfordrende budskap som ungdommen tok til seg.

Kvelden ble avsluttet med deilig mat, og en god prat. Og party ble det når konkurransene og lekene ble dratt frem! Vi gleder oss til neste gang vi kan samles med vennene fra Bodø, og minner om at det ikke blir Connect neste fredag, på grunn av møte med David Filtvedt og ES-team.

Artikler Smittevern på våre arrangement Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Artikler Intervjuer Podcast Misjon