21.06.2015  

Toppbilde
Fotomontasje

En menighet som ikke ville dø!

Dette var tittelen da Steinar talte på 50+ stevne på Hedmarkstoppen i år. Med utgangspunkt i det som har skjedd her i menigheten de siste årene minnet han om at det var ikke alle som døde i ørkenen, den gang Moses førte folket ut av Egypt. Det var noen som ikke ville dø. Kaleb var 85 år, men han hadde fortsatt større drømmer enn minner! IBRA tok opp møtene og her gjengir vi hans tale med deres tillatelse.

I 2009 kom fam. Slotten til en menighet som lå langt nede og var på mange måter døende. Men den ville ikke dø, og Steinar forteller her hvorfor den reiste seg igjen. Det skjedde igjennom bønn og at drømmene for fremtiden var sterkere enn minnene. I dag er ikke menigheten et «museum» som forteller om alt som var. Nei, huset er fylt med mennesker i alle generasjoner. Kaleb var 85 år da han gjorde krav på høydedragene som han hadde sett 45 år tidligere. Dette budskapet grep forsamlingen som søkte Gud med nytt håp for fremtiden.

Artikler - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus! Spesielt å få komme hit Flott besøk fra Helgeland Folkehøyskole Kraft som forvandler Til jordens ender For et bønnesvar! Det er en fremtid for deg Nær Gud

Andakt Artikler Bønneskolen Intervjuer Podcast Nyheter Misjon