14.06.2015  

Toppbilde

Lørdag 13. juni dro Familiekoret på dagstur til Steigen. Selv om været ikke var det beste var stemningen på topp. Grillene ble tent og vi hadde god tid sammen med vennene her ute. Menigheten har ca 10 medlemmer som bor i Steigen, som er 2 ½ times kjøretur fra Fauske. De samles på Leines Misjonshus og denne gangen var det Familiekoret som sang og vitnet. Steinar talte og neste års Tentro-elever ble også presentert.

bilde

Dårlig vær stopper jo ikke en nordlending. Her var det full fyr!

bilde

Det bor fire familier i Steigen som tilhører menigheten. De er 10 stk, 7 voksne og 3 barn. Det er Marina Simonsen som står som kontaktperson for denne flokken, som samles på Leines Misjonshus. Her samles også venner fra de Lutherske organisasjonene og de er flinke til å støtte hverandre. Slik var det også denne lørdagen og da kunne hun ønske en ekstra stor forsamling velkommen, ettersom vi var nesten 20 stk bare fra Fauske.

bilde

Familiekoret hadde en stor del av møtet og det var mange som deltok med vitnesbyrd og sang. Her er det Henriette som synger.

bilde

Det er alltid inspirerende med personlige vitnesbyrd og vi fikk høre mange som kunne fortelle om hvordan Jesus er med i hverdagen. Noen vitnet om bønnesvar som de hadde fått.

bilde

Steinar var også med og før han talte presenterte han 3 av de som skal gå på Tentro neste år. (De som var med på denne turen) En av disse er Lars Kristian som bor her i Steigen. Steinar sa at det var flott at vi kunne få presentert dette også her i Steigen, ettersom slike ting ofte skjedde bare på Fauske. På bildet ser vi Henriette og Andreas (Fauske), sammen med Lars Kristian og Steinar.

Vi takker vennene i Steigen for en fantastisk flott dag og ønsker alle en god sommer!

Artikler Smittevern ved oppstart av gudstjenester Fellesskapshelga 2019 UIO Nordland har flyttet til Røsvik Flott start på høsten! 10 ungdommer søkte frelse Gleder meg til høsten Livet er for kort til å være sjenert - Å tjene Jesus er blitt vår livvstil Flott menighetstur til Steigen Døpt til Kristus!

Andakt Artikler Bønneskolen Intervjuer Podcast Nyheter Misjon