Skip to main content

26.02.2015  

bilde

Jesse Karanja: Gud har gitt oss i oppdrag å be for Norge!

4. – 8. mars får vi besøk av Jesse Karanja fra Kenya. Han er leder for et bønnesenter i Nakuru, Kenya, som ber 24 timer i døgnet hele året. Karanja sier at Norge er en nasjon som Gud spesielt har lagt på deres hjerte. Dette bønnesenteret har samlet tusenvis av forbedere, og flere tusen har blitt helbredet og satt fri.

Ber spesielt for Norge

Karanja sier at Norge har blitt lagt spesielt på deres. I 2006 gav Gud oss et bestemt oppdrag, og et mandat om å be for Norge. Vi mobiliserte i bønn og vi gjennomførte en 30 dager faste. Vi ba for alle fylkene i Norge og igjennom dette åpenbarte Gud seg for oss, og Han reiste opp mange forbedere med stor nød for dette landet. Gud manifesterte sin kraft og dette oppmuntret oss til å fortsette å be for Norge siden vi så Guds nåde virke så sterkt i oss. Siden den gang har vi ikke sluttet å be for Norge. Hver onsdag ber vi spesielt for nasjonene med Norge som et av våre viktigste områder. Foruten Norge ligger Israel spesielt på våre hjerter, sier Jesse Karanja.

Sterk tjeneste

Karanjas forkynnelse er profetisk og fylt av åpenbaring som hjelper mennesker inn i ett rikere bønneliv. Han er en bønnens mann og dette preger hans forkynnelse. Under hans besøk vil ha en egen bønneskole, der han underviser og betjener oss som menighet. Dette bør du ikke gå glipp av!