Skip to main content

31.10.2014  

bilde

Es-team på Fauske Videregående skole

Denne uken har vi besøk av ES-teamet fra Sandvik folkehøgskole. Es-teamet består av tidligere rusmisbrukere som igjennom Evangeliesenterets arbeid har blitt rusfrie. Torsdag var de på Fauske videregående skole. I løpet av to skoletimer fikk de fortelle hva rusen hadde gjort med dem og hvor farlig det var å leke med dette.

bilde

Ungdommen satt lydhøre og ga klart uttrykk for at dette var viktig. Det gjorde inntrykk på dem å høre og se så unge mennesker fortelle fra sitt liv. Vi er takknemlige for ES-teamet som reiser rundt her nord og vitner om hva Jesus har gjort i deres liv. Deres leder Erik Johannessen kunne stolt fortelle at alle elevene som var med ham i fjor, fortsatt er rusfrie og i full gang med utdannelse og arbeid. Det som betyr noe er at man bryr seg, og det var også det han ville legge de kommende helsearbeiderne på minne. "Bry dere, det er det som utgjør hele forskjellen."

Vi gleder oss også til møtet med ES-teamet på lørdag kl.18.00 og søndag kl.11.00.

Nyheter Fire in the North 2018 Skattefradrag for gaver Bli med på leir! Bli med på juleverksted! Bønn for Salten Barnevelsignelse Sommer, sol og grilling Skal du konfirmere deg? Vi gratulerer! Innsamling av klær og sko
Andakt Artikler Bønneskolen Disippelskolen Intervjuer Podcast Nyheter Misjon