Skip to main content

31.03.2014  

bilde

Sterke krefter i den åndelige verden!

Den åndelige verden er ekte og nærværende og vi må ta den på alvor. Som kristne er det ikke likegyldig hvordan vi forholder oss til den åndelige verden» sier Annie Schaug. Hun er oppvokst med sjamanisme og åndemanere, så hun vet hva hun snakker om.

Jeg fikk tidlig erfare at det finnes sterke krefter i den åndelige verden. Det finnes både onde og gode krefter. Ikke alt som gjøres i Guds navn er av det gode. I dag ser vi en voldsom oppblomstring av åndelighet og mange kristne vet lite om hvilke krefter de har med å gjøre. Derfor synes jeg det er viktig å undervise om dette tema, sier Annie.

bilde

I dag finnes et mye, blant annet innen alternativ medisin, som åpner opp mange kanaler inn i den åndelige verden. Og alle som åpner seg for dette åpner seg for åndelige påvirkning. Som kristne skal vi være forsiktige. Det er viktig at vi vet hvem Jesus er og hvordan han ønsker å virke i våre liv.

Torsdag er du velkommen til et seminar der Annie tar oss med inn i den åndelige verden. Denne kvelden har hun fokus på oss kristne kontra den åndelige verden. Dette bør du med andre ord ikke gå glipp av! Seminaret er gratis.