Skip to main content

24.03.2014  

bilde

Åndens vingeslag under møtene

Denne helgen har vi kjent Åndens vingeslag under møtene, med sterk tilbedelse og atmosfære. Lørdag kveld opplevde vi noe helt spesielt. Det kom plutselig, som en vind fra himmelen. Akkurat da så Giani noe som skjedde. Søndag delte hun dette med menigheten.

bilde

Mens vi stod å tilba Jesus så jeg en Herrens engel. Han var så stor at han måtte bøye seg ned for å komme inn. Han stilte seg midt i rommet og da han beveget vingene, med store vingeslag, begynte alle å prise Jesus. Mens alle var i tilbedelse så jeg at engelens vinger skapte slike bølger at veggene på lokalet ble sprengt bort. Når jeg kom hjem måtte jeg ringe mamma i Brasil. Hun er en bønnekvinne og hun har vært her i Norge. Da jeg fortalte dette til henne sa hun; «jeg er ikke overrasket for dette har jeg selv sett vil skje». Jeg tror Jesus vil gjøre store ting på Fauske, sa Giani.

bilde

Dette var siste møtene med Haakon Martinsen for denne gang. Han har virkelig vært med å løfte menigheten under disse møtene.

bilde

Det har også vært inspirerende å se hvordan vårt eget husband har reist seg og løftet menigheten inn i en helt ny dimensjon av tilbedelse. Dette lover godt for fremtiden.

bilde

Denne søndagen var også menighetsmusikken med, og det var godt å høre de synge. Vi gleder oss til forsetningen.